Recept

Orecchiette met broccoli en gehaktballetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Prettig bord pasta

bereiding
  1. 1

    Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Pel en snipper de sjalot. Snipper het chilipepertje, zonder de zaadjes, fijn.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, de mosterd, de verkruimelde beschuiten, peper en zout. Rol er kleine balletjes van.

  3. 3

    Kook de orechiette beetgaar. Blancheer de broccoli 3 minuten in gezouten water en laat goed uitlekken.

  4. 4

    Stoof de sjalot in 3 el olijfolie. Doe er de balletjes bij en bak ze gaar. Meng ze met de pasta en de broccoli. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de vier borden en werk af met het fijngesnipperde chilipepertje en de parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ingrediënten voor

4 personen
  • orecchiette400 g
  • gemengd gehakt600 g
  • broccoli500 g
  • sjalot1
  • chilipeper1
  • mosterd1 el
  • ei1
  • beschuiten2
  • parmezaan50 g
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!