Recept

Pompoen gevuld met gehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Doe eens iets anders met pompoen.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Snij een kapje van de pompoen en verwijder de pitten. Bestrooi de binnenkant met zout en laat ondersteboven uitlekken. 

  2. 2

    Week het broodje in lauwwarm water. Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel en halveer de paprika's, verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij in miniblokjes. 

  3. 3

    Rooster de pompoenpitten droog in een pan met anti-aanbaklaag. 

  4. 4

    Knijp het broodje uit en vermeng met het gehakt, de ui, knoflook, paprika, pompoenpitten, peterselie, feta, ei en paprikapoeder. Kruid met zout, peper en nootmuskaat. 

  5. 5

    Vul de pompoen met het mengsel. Zet er het kapje weer op en zet op een met bakpapier bekleed bakblik. Zet anderhalf uur in de oven. Serveer in parten. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pompoen gevuld met gehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!