Recept

Pastarol met champignons en pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk gevuld pastadeeg

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Borstel de champignons schoon en snij ze in stukjes.

    Pel en snipper de ui en de knoflook.

  2. 2

    Fruit de ui en de knoflook in 3 el olijfolie. Voeg er de champignons aan toe en bak ze gaar. Hou 4 el ricotta apart en roer de rest door het champignonmengsel.

  3. 3

    Bestrooi het werkblad met wat maïsmeel. Leg de pastavellen open en beleg ze elk met 6 plakjes ham. Verdeel het champignonmengsel over het midden van elk vel en rol de vellen op. Prik de uiteinden vast.

  4. 4

    Leg de rollen in een ingevette ovenschaal en verdeel er de resterende ricotta en de gemalen kaas over.

    Overgiet met 6 el olijfolie. Leg er de trostomaatjes bij, kruid met peper en zout en bak 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastarol met champignons en pancetta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!