Aardbeicupcakes met frambozencrème
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 170°C. Zet papieren cupcakevormpjes in een cupcakeblik. Maak de aardbeien schoon en snij ze in kleine stukjes.
-
2
Maak het cupcakebeslag. Doe de boter in een kom en klop er beetje bij beetje de suiker door tot een lichte, luchtige massa waarin de suiker volledig opgelost is.
-
3
Voeg een voor een de eieren toe, en vervolgens de melk. Spatel dan de gezeefde bloem door het beslag en ten slotte ook de stukjes aardbei.
-
4
Vul de cupcakepapiertjes voor c en bak de cakejes 20 à 25 minuten. Laat afkoelen op een rooster.
-
5
Maak de frambozencrème. Klop de roomkaas op met de suiker. Mix de frambozen fijn en roer ze door de roomkaas. Doe de crème in een spuitzak met glad mondje en werk de cupcakes af met de frambozencrème. Garneer met een kwartje aardbei en een framboos.
De voorbereiding