Recept

Mignonettes met couscoussalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een slaatje met een twist

bereiding
  1. 1

    Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen en maak los met een vork.

  2. 2

    Pel en ontpit de tomaat. Snij ze in miniblokjes. Spoel de paprika’s, verwijder de zaadjes en snij ze in blokjes. Pel en hak de knoflook.

  3. 3

    Meng de couscous met het citroensap en 6 el olijfolie. Schep er de groenten en de gehakte kruiden door. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Bak de mignonettes in olijfolie. Kruid ze met chilivlokken en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mignonettes met couscoussalade

Ingrediënten voor

4 personen
  • mignonettes4
  • couscous300 g
  • tomaten2
  • rode paprika1
  • gele paprika1
  • knoflook2 teentjes
  • peterselie2 el
  • munt (gesnipperd)2 el
  • citroensap (van 1 citroen)
  • chilivlokken
  • olijfolie
  • zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!