Recept

Spaghetti alle vongole (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke combinatie van pasta met zeevruchten

bereiding
  1. 1

    Spoel de schelpjes goed schoon met koud water. Laat uitlekken.

  2. 2

    Kook de spaghetti beetgaar.

  3. 3

    Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snij de chilipeper, zonder de zaadjes, in ringetjes. Hak de peterselie grof. 

  4. 4

    Stoof de sjalot, knoflook en chilipeper glazig in olijfolie. Voeg de schelpjes toe en zet het vuur hoger. blus met de wijn en schep om tot alle schelpen open zijn. 

  5. 5

    Meng de pasta met de schelpjes en bestrooi met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti alle vongole (2)

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!