Recept

Verloren brood met mozzarella en basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aparte variant op de klassieker

bereiding
  1. 1

    Duw met een uitsteekvormpje of een glas 24 rondjes uit het brood.

  2. 2

    Spoel en droog het basilicum, pluk de blaadjes van de takjes af. Snij de mozzarella in dunne plakjes, zorg dat je voldoende hebt voor 12 toastjes.

  3. 3

    Klop de eieren los met de melk, peper en zout.

  4. 4

    Haal 12 broodrondjes door het eimengsel en leg ze in een met olie ingevette pan (of in 2 pannen). Leg op elk rondje een plakje mozzarella en 2 of 3 blaadjes basilicum.

  5. 5

    Haal de rest van de broodrondjes door het eimengsel en leg ze op de andere. Bak 2 minuten aan beide kanten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Verloren brood met mozzarella en basilicum

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!