Recept

Taboulé met scampi's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zomers

bereiding
  1. 1

    Maak de scampi’s schoon. Kruid ze met peper en zout en bak ze in olijfolie. Laat afkoelen.

  2. 2

    Maak de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer los met een vork en laat afkoelen.

  3. 3

    Spoel en snipper de lente‑ui. Spoel de paprika en snij in blokjes. Halveer de olijven. Verbrokkel de geitenkaas. Meng alles met de couscous en de groene kruiden.

  4. 4

    Roer een dressing van olijfolie, citroensap, chilipoeder, peper en zout naar smaak. Meng ze met de tabouleh. Werk af met de scampi’s en een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Taboulé met scampi's

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!