Recept

Kotelet met honingmarinade en gevulde tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Origineel recept

bereiding
  1. 1

    Meng de honing met 5 eetlepels olijfolie, het citroensap, paprikapoeder, peper en zout. Schenk over het vlees en laat afgedekt minstens 2 uur in de koelkast marineren.

  2. 2

    Kook de linzen 20 tot 25 minuten in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de basilicumblaadjes. Meng ze met de linzen, de rijst, peper en zout.

  4. 4

    Snij een kapje van de tomaten en hol ze uit. Vul ze met het rijstmengsel en zet er het kapje weer op. Schik ze in een ingevette ovenschaal en zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Gril de koteletten naar smaak. Serveer ze met de tomaten en eventueel nog wat sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kotelet met honingmarinade en gevulde tomaat

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!