Pittige drumsticks met avocadosalsa
bereiding
-
1
Meng de ingrediënten voor de marinade: knoflook, gember, suiker, honing, sambal oelek, paprikapoeder, kurkuma, cayennepeper, olijfolie, zwarte peper en zeezout. Wentel er de drumsticks door. Laat minstens 15 minuten marineren in de koelkast.
-
2
Leg de drumsticks in een aluminium barbecueschaaltje en laat 30 à 40 minuten garen op de barbecue, op een niet te warme plek. Draai geregeld om.
-
3
Halveer de avocado, verwijder pit en schil en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng ze meteen met het limoensap. Spoel de tomaat en snij in blokjes. Spoel de lente-ui en snij in ringetjes.
-
4
Meng de avocado met de tomaat, lente-ui en koriander. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Serveer bij de drumsticks.