Recept

Tongscharrolletjes met fijne groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker visje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Maak de boontjes schoon en kook ze met de wortelreepjes beetgaar in een pan met weinig water en zout.

  2. 2

    Kruid de binnenkant van de visfilets met peper en zout. Leg op elke filet wat boontjes, ui en wortel. Rol de filets zo op dat die er aan één kant uitsteken. Leg de rolletjes in een beboterde ovenschaal.

  3. 3

    Stoof het sjalotje in een klontje boter. Blus met de wijn, voeg de room toe en roer de mosterd erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de opgeloste maïzena toe en roer tot de saus bindt. Schenk de saus over de visrolletjes en zet 15 minuten in de oven.

  4. 4

    Bak de gekookte krieltjes in boter, kruid met peper en zout en strooi er de peterselie over. Serveer de visrolletjes met de krieltjes en de mosterdsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tongscharrolletjes met fijne groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!