Papillot van zeebaars met saffraanaioli
bereiding
-
1
Spoel alle groenten. Schil de artisjokken en snij ze in partjes. Snij de venkel en de courgette met de mandoline in flinterdunne plakken. Snij de courgettebloem in vier.
-
2
Neem 4 grote vellen aluminiumfolie en leg op elk stuk een zeebaarsfilet. Voeg de groenten, olijven en eventueel ¼ courgettebloem toe. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Vouw de papillot goed toe en gril 5 à 10 minuten op de barbecue.
-
3
Gril ook het brood enkele minuten op de barbecue.
-
4
Week de saffraan in een bodempje lauw water. Meng met de aioli.
-
5
Serveer de vispapillot met het geroosterd brood en saffraanaioli.
Ingrediënten voor
4 personen- zeebaarsfilets4
- courgette1
- venkel1
- artisjokken (kleine paarse)2
- courgettebloem (optioneel)1
- olijven (ontpit, paarsbruin) handje
- aioli (kant-en-klaar)4 el
- saffraandraadjes (enkele)
- bruin brood (dikke)4 sneden
- olijfolie
- peper
- zout