Papillot met zeebarbeel, inktvis en venkel
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de venkel schoon en snij de knol in kleine blokjes. Pel en snipper de sjalot. Maak de chilipeper schoon en snipper ‘m fijn. Rasp de schil van de sinaasappel en pers het sap uit.
-
2
Meng de gehakte dragon met de sinaasappelschil, het sinaasappelsap en de pernod. Snij de inktvistubes in ringen.
-
3
Bak de venkel, de chili en de sjalot kort in een pannetje met de olijfolie beetgaar. Kruid ze met peper en zout.
-
4
Leg 4 stukken bakpapier klaar. Verdeel de zeebarbeel en de inktvisringen over de vellen en lepel er de venkelblokjes en dan de kruidendressing over. Vouw de vellen dicht en bind ze vast met keukentouw.
-
5
Leg de papillotten op de bakplaat in de oven. Gaar ze ongeveer 15 à 20 minuten. Open de papillotten en strooi er de dragon en de dille over.