Recept

Frisse pastasalade met gerookte forel en mangodressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassende combinatie

bereiding
  1. 1

    Kook de paste beetgaar. Giet af en meng met 3 el olijfolie. Spoel de appel en snij in blokjes.

  2. 2

    Spoel de lente-ui en snij in ringen. Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep er het vruchtvlees uit en snij in blokjes. Besprenkel ze met het limoensap.

  3. 3

    Doe alles in een slakom, samen met de kruiden en de pastaschelpjes. Meng en breng op smaak met peper, zout en eventueel een beetje extra olijfolie en limoensap.

  4. 4

    Schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit af en dan verder in blokjes. Mix ze met de wijnazijn en maïsolie tot een dressing. Breng ze op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Breek de gerookte forelfilets in stukken. Verdeel de pastasalade over de borden en leg er de gerookte forel bovenop. Serveer de salade met de mangodressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!