Cakerollen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 230°C.
-
2
Klop de eieren met de suiker licht en luchtig.
-
3
Roer de melk en sinaasappelrasp erdoor.
-
4
Zeef de bloem met het bakpoeder en meng dit door het eimengsel.
-
5
Maak van bakpapier op een ingevette bakplaat een rechtboekige vorm van circa 36 x 30 centimeter met rondom een rand van 2 centimeter hoog. (Of gebruik een speciale vorm en bekleed die met bakpapier.) Strijk het deeg gelijkmatig uit.
-
6
Strooi de geschaafde amandelen erover en bak het gebak circa 5 minuten in het midden van de oven.
-
7
Strooi de suiker op een stuk bakpapier en keer het warme gebak erop.
-
8
Maak het bakpapier voorzichtig los van het gebak.
-
9
Vul het gebak met een vulling naar keuze.
-
10
Bak de taart in het midden van de oven 30-35 minuten of tot een prikker die je in het midden steekt er droog uitkomt.