Recept

Scampi's met pittige dip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkers op een stokje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel het teentje knoflook.

    Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal.

  2. 2

    Blancheer de peterselie en de knoflook kort in lichtgezouten water. Spoel meteen met koud water. Laat goed uitlekken en mix fijn. Voeg de olijfolie in een straaltje toe en mix mooi glad. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Prik de scampi's per twee op een prikkertje en bak ze in peterselieolie.

  4. 4

    Breng de mayonaise op smaak met tonkatsu-saus , peper en zout.

  5. 5

    Serveer de spiesjes met het sausje erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Scampi's met pittige dip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!