Whoopies met mascarponecrème
bereiding
-
1
Maak de mascarponecrème. Roer de boter, suiker en vanillesuiker romig. Voeg beetje bij beetje de mascarpone erbij en roer tot het goed gemengd is. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
2
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de kleine siliconen muffinbakvormpjes in met boter of olie. Zeef de bloem en het bakpoeder in een kom en roer door elkaar. Mix in een andere kom de suiker en de boter tot een gladde massa. Voeg de melk, eieren, vanillesuiker en cacao toe aan het botermengsel. Geef het beslag de gewenste kleur met de rode kleurstof. Meng er voorzichtig
de bloem onder en roer tot een glad en romig beslag. -
3
Doe een beetje van het beslag in de muffinvormpjes. Bak ze 15 minuten in de voorverwarmde
oven. Ontvorm en laat de cakejes volledig afkoelen op een rooster. -
4
Doe een lepeltje van de mascarponecrème op de vlakke kant van een cakeje en duw er een tweede cakeje op. Werk zo alle koekjes af. Bestuif met poedersuiker en serveer.