Charlottetaart met fruit
bereiding
-
1
Bekleed een vorm (20cm) met huishoudfolie of bakpapier. Verdeel de lange vingers over de bodem en tegen de zijkant van de vorm. Zet ze met de gesuikerde kant naar buiten.
-
2
Klop de platte kaas los met een lepel en klop de slagroom met de suiker en vanille lobbig. Spatel de slagroom door de platte kaas.
-
3
Laat de gelatine 5 minuten weken in koud water. Laat het vervolgens smelten in een pannetje met een eetlepel water en zet het apart tot het iets afgekoeld is. Spatel de gelatine door de kwark en verdeel het mengsel over de taartvorm.
-
4
Pureer de frambozen glad met een staafmixer en zeef. Verdeel dit over de bovenkant van de taart. Je kan hier ook heel goed diepvriesfruit voor gebruiken.
-
5
Laat de charlottetaart ongeveer 2 tot 3 uur opstijven in de koelkast. Garneer de Charlotte daarna met nog wat extra rode vruchten.