Recept

Kalkoenlapjes met tomaten-rozemarijnkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met puree of gekookte aardappeltjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij het loof van de wortelen en schraap ze schoon. Pel 2 tenen knoflook en snij ze in fijne plakjes. Leg de wortelen in een ovenschaal met de knoflook en besprenkel met de olijfolie en wat grof zeezout. Zet 25 à 30 minuten in de oven.

  2. 2

    Snij de zongedroogde tomaatjes en de resterende teen knoflook fijn. Hak de rozemarijn. Meng door elkaar. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en verdeel er het tomatenmengsel over. 

  3. 3

    Leg de kalkoenlapjes in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met de parmezaan. Zet nog 10 minuten bij de wortelen in de oven.

  4. 4

    Serveer de kalkoenlapjes met de worteltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenlapjes met tomaten-rozemarijnkorst

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!