Recept

Mini-frittata met pancetta en tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker met reepjes gerookte zalm en aspergepunten.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Vet 4 holtes in een cupcakeblik in met boter.

  2. 2

    Leg in elk van de vier beboterde cupcakevormpjes een plakje pancetta. Snij de lente-uien in ringen, de tomaat in blokjes.

  3. 3

    Klop de eieren los en roer er de geraspte kaas, de lente-ui en de tomatenblokjes door. Kruid met peper en zout. Schenk het eiermengsel in de vormpjes, tot net onder de rand.

  4. 4

    Laat de eieren ongeveer 10 minuten stollen in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mini-frittata met pancetta en tomaat

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!