Vispapillot met aardappel in de schil
bereiding
-
1
Kook de aardappelen beetgaar in de schil en draai ze dan in aluminiumfolie. Verwarm de oven voor op 200°C.
-
2
Spoel en rasp de komkommer voor de saus. Laat 5 min. uitlekken, duw het vocht eruit met de bolle kant van een lepel. Pers de knoflook en meng samen met de yoghurt, komkommer en azijn. Kruid met peper en zout. Schenk er, al roerend, de olijfolie in een straaltje bij. Zet koel weg.
-
3
Pel de tuinbonen en duw ze uit hun vliesje. Snij de prei in ringen. Hak de kruiden fijn.
-
4
Leg de vis in het midden van een vel bakpapier. Kruid met peper, zout en gemalen venkelzaadjes. Leg er de tuinbonen, prei en gehakte kruiden op.
-
5
Vouw de papillot dicht, maar laat bovenaan open. Giet er een scheutje witte wijn in en vouw helemaal dicht. Schuif de papillot en de aardappelen 15 à 20 minuten in de oven.
-
6
Serveer de papillot met de aardappelen en de saus. Werk af met dille.