Recept

Gebakken pladijsfilet met citroen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk frisse combinatie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Halveer de citroen overlangs. Pers één helft en snij de andere helft in partjes. Spoel de peterselie, dep goed droog en hak fijn. 

  2. 2

    Spoel de pladijsfilets en dep ze droog. Besprenkel de vis met het citroensap en laat 5 minuten trekken.  

  3. 3

    Dep de visfilets droog. Kruid met peper en zout. 

  4. 4

    Verhit de boter met de olie in een grote braadpan en bak de visfilets op hun velkant 3 tot 4 minuten. Keer ze om, haal de pan van het vuur en laat de vis nog 2 minuten nagaren. Werk af met gehakte peterselie en partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebakken pladijsfilet met citroen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!