Vol-au-vent express
bereiding
-
1
Voor een romige saus vervang je het boter-bloemmengsel, de bouillon en de room door 1 blik Knorr Kippencrème.
-
2
Verwarm de oven voor op 125°C. Snij de kip in blokjes. Maak de champignons schoon, snij ze in kwartjes.
-
3
Bak de champignons met de balletjes in boter, voeg er de kip en de bouillon aan toe. Laat even zacht garen.
-
4
Verwarm de bladerdeegbakjes 10 minuten in de oven.
-
5
Meng met een vork 1 ½ eetlepel boter met de bloem. Verkruimel dit mengsel in de pan met de kip en champignons. Breng al roerend aan de kook en laat 1 minuut doorkoken. Doe de room bij in de pan en haal van het vuur. Kruid met peper en zout.
-
6
Vul de bladerdeegbakjes met de vol-au-vent, bestrooi met peterselie en serveer meteen.
Lekker met frietjes.
Met Knorr