Rundreepjes met oestersaus en bami
bereiding
-
1
Maak de groenten schoon.
Snij de wortelen in plakjes of reepjes.
Snipper de ui grof.
Snipper de knoflook.
Rasp de gember.
-
2
Meng de oestersaus, de sojasaus, de bruine suiker, de geraspte gember, de gesnipperde knoflook en 3 el olie. Breng op smaak met wat peper en zet apart
-
3
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
4
Breng de bouillon aan de kook en blancheer er de groenten even in. Laat uitlekken.
-
5
Verhit wat olie in de wok en roerbak er het vlees in. Voeg er de groenten en de mie aan toe en roerbak weer even. Schenk er de saus bij en warm alles goed door.
Lekker met gebakken uitjes. Die vindt u ook kant-en-klaar bij de Aziatische producten in de supermarkt.
Voorbereiding
Voor de saus