Aziatische wraps met biefstuk en paksoi
bereiding
-
1
Snijd de biefstuk in reepjes en meng met de sojasaus en sesamzaad. Laat 15 minuten staan.
-
2
Bak de shiitake 2 minuten in een ruime pan met 2 eetlepels zonnebloemolie. Schep de paksoi en sojascheuten erdoor en laat 2 minuten slinken. Laat uitlekken in een vergiet (als dat nodig is) en doe terug in de pan. Meng met de oestersaus en warm even door. Laat het vlees ook even uitlekken.
-
3
Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan en bak de steakreepjes in een paar minuten op hoog vuur bruin maar niet te gaar.
-
4
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de paksoi en sojascheuten erover en leg de steakreepjes er bovenop. Bestrooi met de bosui en rol op.