Recept

Scampibeignets

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng voor het beslag de bloem met het maïszetmeel, de eidooier en een snuifje zout. Voeg het bier toe en klop tot een glad beslag. Laat 30 minuten rusten. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het beslag.

  2. 2

    Meng voro de dipsaus de mayonaise met de rest van de ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout. Zet tot gebruik koel weg.

  3. 3

    Pel de scampi's en maak ze schoon. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de frituurpan tot 180°C. Wentel de scampi's in het beslag en frituur ze, in porties. Laat drogen op keukenpapier. Serveer met de dipsaus en plakjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Scampibeignets

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!