Recept

Tagliatelle met scampi en viseitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Pel de scampi's, maak ze schoon en laat de staartvin eraan. Verhit wat olijfolie in een pan en bak ze 1 minuut aan elke kant. Kruid ze met peper en zout. Haal de scampi's uit de pan - ze moeten niet volledig gaar zijn.

  3. 3

    Pel de sjalotten en snipper ze heel fijn. Stoof ze glazig in dezelfde pan als de scampi's, in wat olijfolie. Voeg de passata toe en bak een minuutje mee. Blus de pan met de witte wijn en de bouillon en laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe en laat opnieuw inkoken, tot sausdikte.

  4. 4

    Doe de gebakken scampi's bij de saus en laat even doorwarmen. Roer er de bieslooksnippers door.

  5. 5

    Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over vier borden en werk af met lompviseitjes. Serveer met de extra bieslooksprietjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met scampi en viseitjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!