Recept

Gevulde courgettebloemen van zia Carmela

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Begin je menu met een origineel voorgerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de peterselie en de knoflook fijn. Kook de aardappelen. Verwijder de steel van de bloem en de stamper. Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Prak de aardappelen en roer ze door de tonijn. Voeg er de peterselie, de Parmezaanse kaas en de gesnipperde knoflook aan toe. Kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Week het brood in een kommetje met koud water. Druk het brood goed uit en doe het bij de andere ingrediënten.

  4. 4

    Vul elke bloem voorzichtig met de vulling. Als de bloem stukgaat, rol je de bloem gewoon rond het mengsel.

  5. 5

    Giet een bodempje olijfolie in een ovenschotel en schik de bloemen erin.

  6. 6

    Bak de courgettebloemen zo’n 20 minuten in de warme oven (180° C).

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde courgettebloemen van zia Carmela

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!