Fruitsla met kokosroom en granola
bereiding
-
1
Zet de kokosroom een nacht in de koelkast.
-
2
Verwarm de oven voor op 180°C.Hak de amandelen, hazelnoten en pinda’s grof. Meng in een grote kom met de havermout, chiazaad, pompoenpitten en kokosschilfers. Roer er de appelmoes door.
-
3
Spreid uit over 2 met bakpapier beklede bakplaten. Zet 20 tot 25 minuten in de oven. Roer om de 6 tot 7 minuten alles goed om. Haal uit de oven en laat afkoelen. Voeg de goji-, inca-n en moerbessen toe aan de granola.
-
4
Snij met een gekarteld mes de watermeloen in plakken van ongeveer 1,5 cm. Steek er vormpjes uit.
-
5
Snij de granaatappel doormidden. Haal de pitten eruit door er met de achterkant van een mes op de kloppen. Voeg ze bij de watermeloen.
-
6
Zet een mengkom 5 minuten in de diepvries. Giet het waterige deel van de kokosroom weg. Klop de kokosroom op met 2 eetlepels vanillesuiker in de koude mengkom.
-
7
Doe de watermeloen en de granaatappelpitjes in schaaltjes. Bestrooi met de granola en werk af met een lepel kokosroom.