Gevulde pannenkoeken (2)
bereiding
-
1
Maak het pannenkoekenbeslag. Meng de melk samen met de bloem en een snuifje zout in een grote kom en roer glad. Klop er de eieren onder en laat 10 minuten rusten.
-
2
Blancheer de sprietjes bieslook in kokend water en laat ze goed uitlekken op keukenpapier.
-
3
Halveer de mozzarellabolletjes. Spoel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Spoel het basilicum en snipper de helft fijn. Meng met de tomatenblokjes, mozzarella, witte balsamico en olijfolie. Schep goed om en voeg peper, zout, de kruiden en suiker naar smaak toe.
-
4
Verhit zonnebloemolie in een pan en bak 8 grote pannenkoeken van het beslag. Vul ze met de tomatensalade en vouw ze toe als een zakje. Bind vast met een sprietje bieslook. Maak eventueel extra vast met een prikkertje.