Recept

Chocoladecrème met sinaasappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit dessert is puur genieten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Hak de chocolade grof.

  2. 2

    Breng de room aan de kook. Schenk de kokendhete room bij de chocolade en roer tot deze volledig opgelost is.

  3. 3

    Doe er de sinaasappellikeur en de boter, in blokjes, bij. Roer mooi glad met een houten lepel.

  4. 4

    Verdeel de crème over dessertkommetjes. 

  5. 5

    Zet minstens 2 uur in de koelkast om af te koelen en op te stijven.

  6. 6

    Werk af met gekonfijte sinaasappelschilletjes . Serveer goed gekoeld.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladecrème met sinaasappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!