Recept

Rauwe sint-jakobsvruchten met boskoopsalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestgerecht om mee uit te pakken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de boskoop fijn. Snij de lente-uitjes fijn en hak de peterselie. Snij de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes.

  2. 2

    Maak een salsa van de fijngesneden boskoop, peterselie en lente-ui en breng op smaak met limoensap.

  3. 3

    Verdeel de salsa met behulp van een serveerring in rondjes over de borden.

  4. 4

    Leg de plakjes sint-jakobsvruchten dakpansgewijs op de salsa, voeg wat olijfolie met citroen toe.

  5. 5

    Vorm met behulp van 2 koffielepels een quenelle van kaviaar en leg ze voorzichtig in het midden op de sint-jakobsvruchten. Werk af met zure room.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rauwe sint-jakobsvruchten met boskoopsalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!