Recept

Zalmfilet met kappertjes en groene peper

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zalm met de nodige pit

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kruid de zalm met peper en zout. Pers 1 citroen, snij de tweede in dunne schijfjes.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de zalm ongeveer 2 minuten per kant. Besprenkel de vis met honing en citroensap. Blus met de witte wijn.

  3. 3

    Voeg de kappertjes , de groene peper en de rozemarijn toe. Neem de pan van het vuur en laat de zalm 4 tot 5 minuten verder garen onder deksel. Draai hem na ongeveer 2 minuten om. Breng de saus op smaak met een snuifje zout. Verdeel de vis over warme borden. Werk af met schijfjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmfilet met kappertjes en groene peper

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!