Recept

Kalfslapjes met Fourme d'Ambert en peterseliepuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fourme d'Ambert smaakt pittig en zout en is hierdoor een ideale smaakmaker in sauzen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water en hak de bladpeterselie fijn.

  2. 2

    Pureer de aardappelen grof. Vermeng ze met de peterselie en een scheutje room. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Bak de kalfslapjes aan in de boter. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm 2 dl room in een pannetje. Brokkel er de kaas in en roer tot ze gesmolten is. Als je de saus nog pittiger wil, voeg je extra kaas toe.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfslapjes met Fourme d'Ambert en peterseliepuree

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!