Recept

Kalfslapjes met radicchio en kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met puree

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de sla, snij in reepjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Rasp de citroenschil en pers de vrucht uit. Snij de ham in fijne reepjes.

  2. 2

    Bak de kalfslapjes kort aan beide kanten in olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm in aluminiumfolie.

  3. 3

    Bak in dezelfde pan de radicchio, sjalot, knoflook en prosciutto enkele minuten in wat extra olie. Doe er 1 el boter bij, kappertjes, de citroenschil en citroensap naar smaak. Serveer met de kalfslapjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalfslapjes met radicchio en kappertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!