Recept

Rundersateetjes met tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pikante runderspiesjes

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de tomaten, ontpit ze en hak ze fijn.

    Pel en hak de knoflook.

    Schil en hak de gember.

    Pel en snipper de uien.

    Pers de limoenen.

  2. Voor de saus

  3. 2

    Stoof de tomaten en de knoflook ongeveer 10 minuten in wat olie. Doe er 2 gesnipperde chilipepertjes bij. Pureer en roer er de suiker door. Kruid met peper en zout. Laat afkoelen.

  4. 3

    Stoof de uien samen met de gember in wat olie.

  5. 4

    Vermeng het gehakt met de gestoofde uien, de eidooiers, de peterselie, de kerrie en1 chilipepertje. Kruid naar smaak met peper en zout.

  6. 5

    Vorm 24 worstjes van het mengsel en prik ze met olie en rooster ze rondom goudbruin. Bedruip de rundersateetjes voor het serveren met limoensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rundersateetjes met tomatensaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!