Recept

Krulsla met perziken en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zomerse salade, boordevol smaak

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de sla, scheur grote bladeren in stukjes.

  2. 2

    Doe de feta en de parmezaan in en mixerbeker, samen met de olijfolie, de balsamicoazijn en het citroensap. Pureer met de staafmixer. Leng eventueel aan met water tot de dressing dik vloiebaar is. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Spoel en ontpit de perziken, snij ze in kwartjes. Bestrijk de snijkanten met olijfolie en leg ze op de snijkant op de grill. Gril ze 3 minuten.

  4. 4

    Verdeel de sla, de ham en de perziken over de borden. Lepel er de dressing bij. Werk af met de noten en plukjes verse munt. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Krulsla met perziken en ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!