Recept

Wentelteefjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gewonnen brood, verloren brood, gebakken boterhammen? Beschuit of brood? Voor kinderen maakt het allemaal niet uit, zij vinden dit even lekker als pannenkoeken.

Is dit recept iets voor jou? Log in en sla het op in je persoonlijke bewaarmappen. Hier lees je hoe je dat doet.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Klop de eieren los in een diep bord.

  2. 2

    Schenk de melk in een ander bord.

  3. 3

    Haal de beschuiten of het brood eerst door de melk, daarna door de eieren.

  4. 4

    Bak de beschuiten of het brood aan beide kanten goudbruin in boter.

  5. 5

    Bestrooi meteen met een lepeltje suiker (zodat die wat kan uitsmelten) en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wentelteefjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!