Recept

Champignonsoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor een heerlijke champignonsoep. Ons geheime ingrediënt? Gedroogd eekhoorntjesbrood voor extra veel smaak!

Is dit recept iets voor jou? Log in en sla het op in je persoonlijke bewaarmappen. Hier lees je hoe je dat doet.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week het eekhoorntjesbrood 20 minuten in 1/4 liter koud water. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Stoof in de boter, samen met de ui en de knoflook.

  2. 2

    Doe er het eekhoorntjesbrood en het weekwater bij. Breng aan de kook en laat 20 minuten zacht sudderen.

  3. 3

    Mix de soep en zeef eventueel. Roer er de room door. Breng op smaak en bestrooi met peterselie. Serveer met een boterham met knolseldersalade en ham.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Champignonsoep

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!