Recept

Rigatoni met kip en gremolata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor een heerlijke zomerse pasta

bereiding

    Gremolata

  1. 1

    Meng 2 gesnipperde teentjes knoflook met 1/2 el geraspte citroenschil, 4 el gehakte peterselie, 2 el olijfolie, peper en zout. Laat 15 minuten staan, zodat de smaken zich kunnen vermengen.

  2. 2

    Kook 400 g rigatoni (of andere pasta) beetgaar in gezouten water. Blancheer 600 g brocolliroosjes beetgaar en laat schrikken onder koud water, om de groene kleur te behouden.

  3. 3

    Bak 4 kipfilets in boter, kruid met peper en zout. Voeg er 3 plakjes rauwe ham in reepjes aan toe. Dek af en laat 10 minuten zachtjes garen. Snij de kip in stukken.

  4. 4

    Blus het aanbaksel met een scheutje witte wijn en roer er de gremolata door. Vermeng met de broccoli, de kip en de pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rigatoni met kip en gremolata

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!