Recept

Chocolademousse met kattentongen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade au bain-marie, samen met de melk. Meng de eidooier met de rum, de poedersuiker en de gesmolten chocolade.

  2. 2

    Klop de eiwitten stijf. Klop de room stijf. Spatel de slagroom en het eiwit door de chocoladecrème. Verdeel de mousse over kommetjes. Zet koel weg.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 175°C. Klop de boter met de suiker witschuimig. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en spatel ze door het mengsel. Schep er ook de bloem door. Doe het beslag in een spuitzak met kleine gladde tuit.

  4. 4

    Spuit reepjes beslag van ong. 8 cm lang op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi ze met poedersuiker en schuif 10 min. in de oven. Serveer bij de chocolademousse.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolademousse met kattentongen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!