Recept

Aspergerolletjes met mousselinesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de asperges. Snij ze op gelijke lengte. Kook of stoom ze beetgaar.

  2. 2

    Laat ze even drogen op een keukenhanddoek. Rol ze per drie in een plakje ham. Verdeel de rolletjes over de borden.

  3. 3

    Klop de eidooiers met het citroensap los in een pannetje. Zet het pannetje in een warmwaterbad en klop stevig op, tot de saus begint te schuimen en wat bindt.

  4. 4

    Haal uit het warmwaterbad en giet er in een straaltje de geklaarde boter bij. Spatel de room door de saus.

  5. 5

    Breng op smaak met peper en zout, en eventueel nog wat citroensap

  6. 6

    Lepel de saus over de aspergerolletjes. Werk af met gehakte kervel en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aspergerolletjes met mousselinesaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!