Chocoladebiscuit met sinaasappel
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C.
-
2
Meng de eieren met de suiker en de vanillesuiker. Verwarm au bain-marie en klop op tot een wit schuimig mengsel dat als een lint van de klopper afloopt.
-
3
Neem uit de bain-marie. Spatel de bloem, het maïszetmeel en het cacaopoeder door de eiercrème. Schep het beslag in de vorm en bak 45 minuten in het midden van de oven. Laat een nacht afkoelen.
-
4
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees, snij dan de partjes tussen de vliesjes uit en vang uitlopend sap op.
-
5
Snij de biscuit horizontaal doormidden. Verwarm de marmelade op een zacht vuurtje samen met het opgevangen sinaasappelsap. Bestrijk met de helft het onderste deel van de biscuit. Beleg met sinaasappelpartjes en dek af met de tweede biscuithelft.
-
6
Verdeel de rest van de marmelade over het bovenste deel, werk af met de rest van de sinaasappelpartjes.