Recept

Aardappelpuree met garnalen en tomatencarpaccio

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat ze afkoelen. Stamp ze grof in een mengkom.

  2. 2

    Pel de eieren en plet ze met een vork. Pel en snipper de ui. Meng 300 g garnalen en de geplette eieren met de aardappelen. Schenk er een scheutje olijfolie bij en roer om. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Dompel de tomaten enkele seconden in kokend water. Laat schrikken onder koud water en pel ze. Snij ze in fijne plakjes en leg ze dakpansgewijs op een groot bord.

  4. 4

    Besprenkel met enkele druppels olijfolie en een beetje zout. Werk af met de fijngesnipperde ui en de rest van de garnalen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!