Recept

Churros met chocoladesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Breng 250 ml water aan de kook met een snuifje zout. Doe er de olie bij. Roer er de gezeefde bloem krachtig door met een houten lepel, tot ze volledig opgenomen is.

  2. 2

    Klop de eieren los. Neem het beslag van het vuur en voeg ze erbij. Roer krachtig om. Schep het mengsel in een spuitzak met gekartelde tuit.

  3. 3

    Verwarm frituurvet tot 190°C. Zet het frituurmandje in het hete frituurvet en spuit dan een paar porties beslag in het mandje. Bak de churros goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze met suiker en laat afkoelen.

  4. 4

    Verwarm de melk met de chocolade en roer tot een glad mengsel. Verdeel het soepje over glazen of kommetjes. Serveer bij de churros.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!