Recept

Viscurry

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Maak een inkerving in de tomaat en dompel 'm 15 seconden onder in kokend water. Laat schrikken onder koud water en pel. Verwijder de zaadjes en snij in blokjes.

  2. 2

    Verhit sojaolie in een pan en fruit de ui. Voeg de tomatenblokjes, het gekneusde citroengras, rietsuiker en currypasta toe. Schep goed om en blus met de kokosmelk.

  3. 3

    Snij de kabeljauw- en zalmfilet in hapklare blokjes. Snij de courgette in blokjes en verdeel de broccoli in roosjes.

  4. 4

    Voeg de courgette en broccoli toe aan de saus. Zet onder met visbouillon, breng op smaak met kerriepoeder en laat 10 minuten op een zacht vuurtje pruttelen. Voeg de blokjes vis toe en laat nog 10 minuten zachtjes verder garen. Bind de saus met de in 1 el koud water opgeloste maïzena.

  5. 5

    Bestrooi net voor het serveren met verse koriander. Lekker met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Viscurry

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!