Viscurry
bereiding
-
1
Pel en snipper de ui. Maak een inkerving in de tomaat en dompel 15 seconden onder in kokend water. Laat schrikken onder koud water en pel. Verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
2
Fruit de ui aan in een pan met de sojaolie. Doe er de tomatenblokjes, het gekneusde citroengras, de rietsuiker en de currypasta bij. Schep om en blus met de kokosmelk.
-
3
Snij de kabeljauw- en zalmfilet in stukken. Snij de courgette in blokjes en verdeel de broccoli in roosjes.
-
4
Voeg de courgette en broccoli toe aan de kokossaus. Zet onder met visbouillon, breng op smaak met het kerriepoeder en laat 10 minuten op een zacht vuurtje sudderen. Doe er
de blokjes vis bij en laat nog 10 minuten zacht verder garen. -
5
Los het maïszetmeel op in 1 eetlepel koud water en bind er de saus mee. Bestrooi net voor het serveren met de verse koriander. Lekker met rijst.