Groentepakketjes met geitenkaas
bereiding
-
1
Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Snij de courgette in blokjes. Fruit de ui met de knoflook en de courgette 5 minuten in olijfolie. Kruid met peper en zout en laat lichtjes afkoelen.
-
2
Snij de tomaten in reepjes. Verkruimel de geitenkaas, of snij hem in stukjes.
-
3
Meng de courgettes met de tomaten, kaas en peterselie. Kruid met peper en zout.
-
4
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
5
Leg de vellen filodeeg elk afzonderlijk open op het werkvlak. Schep er telkens wat van het groenten-kaasmengsel op. Bevochtig de deegranden met water. Vouw de zijkanten wat naar binnen en rol van onder naar boven op.
-
6
Leg de rolletjes met de naad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk licht met olijfolie. Bak ze in ongeveer 15 minuten knapperig goudgeel in de oven.