Recept

Rosbief met cashewnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kom verrassend voor de dag

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in reepjes van 0,5 cm dik en ongeveer 3 tot 4 cm lang. Vermeng het vlees met een derde van het zetmeel. Snij de lenteuitjes in ringetjes van 2 tot 3 cm lang. Pel de teentjes knoflook en pers ze.

  2. 2

    Verhit olie in de wok en roerbak het vlees 3 minuten op een hoog vuur. Haal het vlees uit de pan en verwarm weer enkele eetlepels in de wok. Roerbak de lente-uitjes met de knoflook en gember kort op een hoog vuur. Voeg er de cashewnoten aan toe en wok nog een minuutje.

  3. 3

    Doe er dan de rosbiefreepjes, het vijfkruidenpoeder en de soja- en oestersaus bij. Roer de rest van het zetmeel los met wat water, doe het in de pan en laat even pruttelen.

  4. 4

    Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Druppel voor het serveren nog wat sesamolie over de rosbiefreepjes en serveer met de rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rosbief met cashewnoten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!