Recept

Wienerschnitzel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De enige echte

bereiding
  1. 1

    Leg de lapjes tussen twee vellen plasticfolie en sla ze goed plat met een houten hamertje of plankje.

  2. 2

    Klop het ei los met de olie, peper en zout. Haal de vleeslapjes achtereenvolgens door het ei en het paneermeel.

  3. 3

    Bak ze 2 tot 4 minuten aan elke kant in een koekenpan, in de geklaarde boter.

  4. 4

    Prak de hardgekookte eieren met een vork. Hak de blaadjes van een paar takjes peterselie. Snij de olijven in stukjes.

  5. 5

    Leg op elke schnitzel een plakje citroen, stukjes olijf en een ansjovisrolletje. Werk af met het geprakte ei en de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wienerschnitzel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!